Specijalist za anksiozne poremećaje i ovisnosti*

Pomažem motiviranim osobama konačno se osloboditi simptoma anksioznosti, napada panike i ovisnosti BEZ kemije, u najkraćem mogućem roku, i punu podršku online! >REZULTATI<

Timoteo Crnković NIJE licencirani liječnik, kiropraktičar, nutricionist, farmaceut, psiholog, psihoterapeut, savjetodavni terapeut ili bilo koji drugi licencirani zdravstveni profesionalac. Napredna hipnoterapija, terapija brze transformacije i RKR i RTT terapija Timotea Crnkovića nisu namijenjene niti bi trebale zamijeniti profesionalne usluge uključujući, ali ne ograničavajući se na medicinske, pravne, poslovne i/ili psihološke usluge. Ako vam je potrebna pomoć u ranije spomenutom, potražite pomoć od licenciranog profesionalca u tom polju koji će vam pomoći. Sadržaj na web stranici www.timoteocrnkovic.com, Youtube kanalu, facebook profilima i drugim online kanalima, komunikacija i/ili konzultacija s Timoteom Crnkovićem imaju informativnu, edukativnu, spiritualnu, emocionalnu, zabavnu i komplemnetarnu svrhu u rješavanju vašeg problema.

1. Timoteo Crnkovic NIJE liječnik niti psihijatar. Timoteo Crnković ne donosi dijagnozu, ne propisuje lijekove, ne savjetuje. Usluga koju pruža je komplementarne prirode. Usluga koju pruža nema formu niti cilj zdravstvene njege, psihoterapije, psihoanalize ili savjetodavne terapije. Psihička i mentalna dobrobit klijenata Timoteu Crnkoviću je od primarne važnosti i značaja.

2. Pristajete da ćete OBAVEZNO potražiti liječničku – medicinsku pomoć u slučaju potrebe (depresivne, suicidalne misli ili bilo koje druge psihofizičke tegobe…) te da ukoliko koristite lijekove nećete prestajati sa uzimanjem istih bez prethodne konzultacije sa vašim liječnikom. Program brze transformacije i hipnoterapija apsolutno NISU zamjena za medicinski tretman, bilo koji oblik terapije ili propisane lijekove. 

Upoznat/a sam da je 112 nacionalni je broj za hitne slučajeve u Hrvatskoj. Ukoliko se nalazim izvan Hrvatske upoznat ću se sa loklanim brojevima za hitne slučjeve i hitnu psihološku pomoć.

Plavi telefon (www.plavi-telefon.hr ) može se nazvati na 048 33 888 i imaju za cilj pružanje potpore pitanjima kao što su depresija, alkoholizam, zlouporaba droga i suicida, ili se obvezujete kontaktirati Centar za krizna stanja KBCa Zagreb na liniju koja je otvorena 24 sata (01 23 67 415) u svrhu pružanje potrebne stručne pomoći.