tvorac sjećanja

Hipnotizer | Iluzionist | MC | Zabavljač | Tvorac Sjećanja

Timoteo Crnković

Njegov životni poziv je zabavni svijet iluzije i scenske hipnoze, kojom se kao profesionalni iluzionist i hipnotizer bavi više od petnaest godina te svakodnevnim trudom i radom nastoji svoje zabavne programe dovesti do savršenstva.

Timoteo Crnković (alias Mister Tim) je od djetinjstva fasciniran iluzijom kao umjetnošću, posvetio je puno vremena učenju i radu na različitim projektima, „razbijao led“ zabavljajući publiku različite dobi i na različitim lokacijama te kreirao pozitivnu i zabavnu atmosferu na raznim eventima; privatnim i poslovnim okupljanjima, u klubovima i restoranima; osiguravajući maksimalnu dozu interaktivne zabave, smijeha, iznenađenja i pozitivne energije. U svom dugom i konstantnom usavršavanju, koje intenzivno traje od 2000. godine, kada je o njemu, kao najmlađem iluzionistu tada, snimljen kratki biografski film ‘Abrakadabra‘.

Odradio je brojne nastupe u Hrvatskoj i inozemstvu, pomogao brojnim organizatorima, realizirao radionice, nastupao u sklopu humanitarnih akcija i gostovao u medijima, primjerice u emisiji HTV-a ‘Na rubu znanosti‘ na temu ‘Iluzionizam Kao Umjetnost‘. Provodi  pet godina u SAD-a, kako bi unaprijedio iluzionistički stil,  majstorirao kazališnu hipnozu i kreirao nove show programe.

U razodoblju, od 2010. do kraja 2016. godine, Timoteo Crnković broji preko tisuću velikih nastupa, kojima je zabavio i oduševio više od 100 000 gledatelja, diljem SAD-a (Aljaska, Hawaii, Las Vegas), Australije, Kariba, Mexica, obilazi brojna predivna mjesta i upoznaje mnoštvo zanimljivih ljudi te stječe vrijedne reference (Merkur Gaming, Carnival Co., Pepsi, Mustang,  itd.). U tom periodu doseže zavidnu profesionalnu razinu iluzionističke umjetnosti te kreira jedinstvene show koncepte poput “Vaš Stol – Moja Pozornica” i “Zabava Koja Se Kreće Sa Vašim Gostima”, kako bi vašim gostima pružio zaista nezaboravno iskustvo tokom vašeg idućeg eventa.

 • We cant wait to have Mister Tim back again...

  Marita Perez
  Marita Perez Marketing, Pepsi
 • If you are in need of professional entertainer who will exceed yours and your clients expectations we warmly recommend Mister Tim

  Dany Petrenko
  Dany Petrenko Carnival Cruise Lines, Hotel Manager
 • Mister Tim—THE BEST entertainment

  Kirill Gorbounov
  Kirill Gorbounov RE/MAX Allegiance - McLean, CEO
 • Iluzionist Timoteo Crnković je oduševio naše goste!

  Davor Postić
  Davor Postić Maitre D´