Specijalist za anksiozne poremećaje i ovisnosti*

Pomažem motiviranim osobama konačno se osloboditi simptoma anksioznosti, napada panike i ovisnosti BEZ kemije, u najkraćem mogućem roku, i punu podršku online! >ISKUSTVA<

PRINCIPI.  To su 5 načela i pretpostavke s kojima Timoteo Crnković radi, a vezani su za program “Program Brze Transfomacije” i “Sretan Nepušač”.  Morate se složiti sa svima njima i vaše iskustvo i istraživanje ih  trebaju potvrditi kako bi nastavili suradnju. Nemojte rezervati termin i otkažite suradnju na vrijeme ako se ne slažete sa izjavama u nastavku:

OSJEĆAJI – Osjećam emocije u svom tijelu.  Mogu biti emotivan/a. VAŽNO –  sposobnost da vam Timoteo Crnković pomogne ovisi o vašoj sposobnosti da osjećate. Što bolje osjećate svoje emocije to će vam željeni rezultat biti uspješnije ostvariti.

SIGURNOST – Imam svoje mjesto, život, ambicije, posao.  Fizički sam siguran/a. Mogu se uzdržavati. U dobrom sam stanju da napravim ovu promjenu. Prošlost je prošla. 

EMOCIONALNI I MENTALNI – Slažete se 100%: Timoteo Crnković nije liječnik/psihijatar/savj. terapeut. Simptomi koje doživljavate nemaju medicinski uzrok. To su SAMO stare navike, ostaci prošlosti te mentalni i emocionalni problemi, i NIŠTA DRUGO.  Preuzimate punu odgovornost za svoje zaključke.

ISKRENOST – Možda najvažnije načelo kako bi terapija bila uspješna i djelotvorna. Važno je biti potpuno iskren s Timoteom, jer samo otvorenošću i dijeljenjem svega moći ćete napraviti pravu promjenu. Ključ uspješne terapije je spremnost na apsolutnu iskrenost i biti motiviran/a za promjenu.

SPREMNOST – Razumijem kako Timoteo radi, vrlo sam uvjeren/a da mi može pomoći, pratio/la sam njegov rad i rezultate, samo želim znati kada mogu početi. Osjećam dobre i pozitivne vibracije i radujem se suradnji s njim.

PLAĆANJE

Obrt Za Osobne Usluge, Hipnotizer

IBAN –   HR4624070001100257130

Poziv – 99 Opis – Program Brze Transformacije /Sretan Nepušač

Ili online – karticom (VISA, Amex, MasterCard, Maestro) putem poveznice koju ćete dobiti po prihvaćanju dogovora. Plaćanje obavljate PRIJE početka suradnje. 

PREKID USLUGA I POVRAT NOVCA

Ako Klijent želi prekinuti dobivanje usluga i poništiti ovaj dogovor tj. već plaćenu suradnju, mora poslati pismeni zahtjev na adresu timoteo.crnkovic+web@gmail.com unutar 2 sata od primitka računa. Pismeni zahtjevi za raskidom mogu biti upućeni putem e-pošte, no to nikako ne jamči povrat novca. Ako Klijent odluči raskinuti dogovor o suradnji, sav novac koji duguje Timoteu Crnkoviću odmah dospijeva na naplatu; način plaćanja koji je Klijent naveo bit će automatski terećen. Timoteo Crnković ni u kojem slučaju ne vrši povrate uplaćenog novca.

BEZ JAMSTAVA Timoteo Crnković ima vrlo visoku stopu uspješnosti, no to ne znači 100% i sa svakom osobom. To bi bilo i nerealno, posebno kada je riječ o osobnim promjenama jer tu postoje brojne varijable koje određuju konačan rezultat. Dakle, Timoteo Crnković jamči da će učiniti najbolje što zna i čemu ga je dugogodišnja praksa naučila zahvaljujući kojoj su stotine osoba ostvarile pozitivnu transformaciju brzo, lako i uspješno – bez kemije i godina terapije. Naravno da ste ovdje jer se želite osjećati drukčije, to je ono što svi žele. Primjetit ćete poboljšanja i Timoteo vam može jamčiti da, ako neće biti drugačijih osjećaja, u najmanju ćete ruku izaći iz ove suradnje s određenim alatima i znanjem za samostalan nastavak rada na sebi. Apsolutno je moguće doživjeti željenu transformaciju, riješiti se neželjenih navika i osjećati se pozitivno drugačije, no Timoteo Crnković to ne može garantirati, iako ćete s njim raditi na tome kako bi se to dogodilo tijekom vašeg prvog susreta uživo. Što može jedan, mogu i drugi!

Program Brze Transfomacije, RTT terapija, Hipnoterapija, Napredna konverzacijska hipnoza – Slažete se da su anksioznost i disocijacija i ostali problematični poremećaji možda uzrokovani kombinacijom neuroloških, kemijskih, biokemijskih, genetskih, medicinskih, prehrambenih, mentalnih i emocionalnih faktora, i da postoji posebna pomoć za to, te da ste se u ovom trenutku odlučili na rad s Timoteom radi rješavanja problema duhovne, mentalne tj. misaone i emocionalne prirode, za što preuzimate potpunu odgovornost.