Specijalist za anksiozne poremećaje i ovisnosti*

Pomažem motiviranim osobama konačno se osloboditi simptoma anksioznosti, napada panike i ovisnosti BEZ kemije, u najkraćem mogućem roku, i punu podršku online! >ISKUSTVA<

13. travnja 2023

NAPREDNA HIPNOZA PROTIV PUŠENJA

hipnoza protiv pušenja zagreb forum iskustva

Potpuno prirodan put do konačne slobode od pušenja, ovisnosti i novog, zdravijeg života u manje od 90 minuta!

Ako ste konačno odlučili prestati pušiti i tražite metodu koja će vam pomoći riješiti problem – ugodno i brzo i bez apstinencijske krize, napredna hipnoza protiv pušenja je provjereno rješenje što potvrđuju brojna svjedočanstva i osvrti u nastavku. Timoteov jedinstveni terapeutski pristup vam može pomoći da postignete trajne i temeljite rezultate. Jednostavno i prirodno prekinete s ovisnošću o cigaretama i dopustite si zdraviju, sretniju budućnost bez cigareta, nikotina i duhanskog dima – u manje od 90 minuta!

Hipnoza protiv pušenja iskustva

Većina tradicionalnih metoda za prestanak pušenja poput škola za nepušače, nikotinskih flastera, akupunktura i terapije laserom pokušava samo ublažiti simptome, poput osjećaja da vam treba cigareta, ili fizičkih učinaka nikotina što često dovede do restitucije. Napredna hipnoza protiv pušenja ide DUBLJE kako bi otkrili temeljni uzrok koji tu neželjenu naviku održava na životu. Otkrivanjem i rješavanjem korijena problema koji uzrokuju ovisnost, kao što su stres, tjeskoba, navike ili misaoni tj. emocionalni problemi u mogućnosti smo ostvariti dugoročne promjene i potpuno oslobođenje.

Ova kombinacija tretmana pruža plan koji je prilagođen i temeljit, a koji će vam pomoći da prestanete pušiti u najkraćem mogućem roku. Hipnoza protiv pušenja cijena može varirati od iskustva terapeuta, njegovih rezultata, brzine rješavanja problema i pristupa koji primjenjuje. Ponuda za suradnju je individualna i zahtjeva prethodnu konzultaciju.

Hipnoterapija protiv pušenja je znanstveno dokazano jedna od najuspješnijih metoda za trajno odvikavanje od cigareta.

Koliko puta ste se ulovili da ste nesvjesno zapalili još jednu? Problem i rješenje se nalaze u istom mjestu.

Mnoga su istraživanja pokazala da je upravo hipnoza protiv pušenja jedna od najuspješnijih, ako ne i najuspješnija metoda odvikavanja od pušenja. Pomaže lako promijeniti način na koji podsvjesno razmišljate o pušenju, pa se počinjete ponašati drugačije i jednostano ne želite više pušiti.

Uspješne priče naših klijenata potvrđuju da je ovo najbolja metoda za one koji žele prestati pušiti – jednom zauvijek.

Rezervirajte termin za besplatnu konzultaciju i otkrijete kako i vama Timoteo može pomoći prestati pušiti već u samo jednoj seansi. Njegovi klijenti ne stvaraju nove navike nakon tretmana, već se osjećaju smireno i slobodno bez potrebe da ikada opet zapale.

NOVO! Online hipnoterapija – prestanite pušiti putem video poziva iz udobnosti vašeg doma!

Trajni, prirodni i brzi rezultati. Što može jedan, može i drugi.


Timoteo Crnković, Hipnoterapija, RTT Terapija, Iskustva, hipnoza protiv pušenja

Timoteo Crnković je stručnjak u području emocionalnog blagostanja. U svom radu kombinira nekoliko naprednih pristupa: naprednu konverzacijsku hipnoterapiju, rekurzivno kognitivno reprocesuiranje i RTT. Emocionalno izazovno djetinjstvo omogućilo mu je razvijanje jedinstvenih darova, a poznat je po svojoj sposobnosti objašnjavanja i rješavanja često nerazumljivih zagonetki i složenosti ljudskog uma i emocionalnog svijeta. S zavidinim brojem dokazanih uspješnih priča i svjedočanstava, te više od 7 godina iskustva, on je vodeći stručnjak za trajno olakšanje korijena emocionalnih problema, uključujući anksioznost, strahove i ovisnosti. Njegovi klijenti osjećaju novu kvalitetu života, unutarnji mir i osnaženost.

Facebook
Twitter
WhatsApp